Veelgestelde Vragen

Wie is MyPainting.nl?

MyPainting.nl is Nederlands grootste schilderijen producent en leverancier maar ook de meest voordelige on-line galerie!

U treft op onze site en in de showroom een steeds wisselende en zeer uitgebreide collectie schilderijen aan. Bovendien leveren wij een groot deel van onze collectie uit voorraad.
Wij werken alleen met zeer getalenteerde kunstenaars die de kunstacademie hebben gevolgd. Er wordt betaald voor het ambacht maar niet voor sterallures. 

Wij creĆ«ren een eerlijk kwaliteits product voor iedereen.

Wat heeft MyPainting.nl u te bieden?

schilderijen in opdracht en schilderijlijsten van uitstekende kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Een eerlijke prijs voor iedereen, de klant, de kunstenaar en My Painting.

Kwaliteit
De schilderijen van MyPainting.nl zijn allen met hoogwaardige materialen vervaardigd. De ontwerpen zijn speciaal voor MyPainting.nl samengesteld. Ieder ontwerp wordt door een ervaren schilder met olieverf op een canvas doek geschilderd. Vervolgens worden de doeken op dikke spieramen (frames) opgespannen. Doordat dit alles op zeer zorgvuldige wijze met de hand wordt gedaan is ieder schilderij uniek en van top kwaliteit!

Olieverftechniek

Olieverf is een verfsoort die veel in de schilderkunst wordt gebruikt. Het is een zeer veelzijdige verfsoort, waarmee zowel dekkend als transparant gewerkt kan worden. De verf kan in dunne gladde lagen worden aangebracht, maar er kunnen ook sterke effecten bereikt worden als de verf met volume wordt aangebracht, zodat de verfstreken zichtbaar blijven. In extreme vorm wordt de impastotechniek gebruikt. Een speciaal gebruik van olieverf is het marmeren. Olieverf is een mengsel van pigment in de vorm van een zeer fijn poeder en een plantaardige olie, meestal lijnolie. Lijnolie wordt gewonnen door het uitpersen van lijnzaad, de zaden van vlas. De vlasplant wordt ook gebruikt in de schilderkunst voor het linnen van het schildersdoek.

Waarom is MyPainting.nl zo betaalbaar?

MyPainting.nl is zelf producent en leverancier.
De scherpe prijzen kunnen wij dus aanbieden omdat wij alles zelf produceren. Daarnaast betaalt u bij ons geen sterallures maar alleen het prachtige ambacht.

Wat is de ambitie van MyPainting.nl?

Schilderijen zijn eeuwen lang uitsluitend bereikbaar geweest voor een selecte groep mensen. Dit komt in eerste instantie door de hoge prijzen van traditionele kunst. Maar ook de vaak ongrijpbare achterliggende gedachten van kunstwerken heeft in het verleden veel mensen afgeschikt.

MyPainting.nl  brengt daar verandering in! Wij werken met de beste artiesten en kwaliteit. U betaalt voor het ambacht maar niet voor sterallures.
Daarnaast hebben we de volgende missie:  Onze eigen circulatie economie waarin Arbeidsparticipatie en Recycling een belangrijke rol spelen.

Algemene bedrijfsgegevens MyPainting.nl

MyPainting hoofdvestiging Jeltewei 114 8622 XV Hommerts (SNEEK). Tel: 06-21516836 Lijstenmakerij, schildersatelier en showroom Open op afspraak.

MyPainting.nl is onderdeel van TwoPeople Artworks.
Rekeningnr.: IBAN: NL53 RABO 014 73 91 377 
KvK: Leeuwarden 01155664 
BTW nr.: NL194931961B04

Is elk schilderij binnen een serie exact hetzelfde?

Nee, aangezien alle schilderijen met de hand worden geschilderd zijn er geen twee exact hetzelfde. De schilderijen worden zo nauwkeurig mogelijk van het originele ontwerp nageschilderd, echter doordat het handwerk is zullen de schilderijen binnen een serie altijd verschillen in kleur en ontwerp vertonen. Dit zorgt er ook voor dat ieder doek echt uniek is.

Kan ik de schilderijen van MyPainting.nl in het echt bekijken?

Ja, u kunt een afspraak maken om onze showroom te bezichtigen, hier kunt u grote collectie voorraad schilderijen bekijken.
Bel voor een afspraak naar 06-21516836

Kan ik de schilderijen ook ingelijst bestellen?

Voor schilderijlijsten op maat kunnen wij (geheel vrijblijvend) een voorstel doen, we hebben een lijstenmakerij met meer dan 600 lijsthoeken!
Daarnaast bieden wij lijsten op maat aan uit onze vaste collectie: 

http://www.mypainting.nl/webshop/87409-Schilderijlijsten

We horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat.

In welke formaten zijn de schilderijen beschikbaar?

Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen bieden wij onze schilderijen aan in de formaten waarin wij ook onze standaard collectie schilderijlijsten aanbieden.
U vindt deze formaten met bijbehorend prijs in onze collectie.
Wenst u een ander formaat dan kunt u dit per e-mail opvragen en ontvangt u een offerte.

Zijn alle schilderijen met de hand geschilderd?

Ja, alle schilderijen worden met de hand geschilderd op schildersdoek.
Doordat alles handwerk is zal ieder schilderij weer iets anders zijn en heeft u altijd een uniek kunstwerk aan de muur!

Hoe bestel ik bij MyPainting.nl?

Onze voorraad schilderijen of schilderijen uit ons vaste assortiment kunt u gewoon bestellen via het winkelmandje.
Voor speciale wensen verzoeken we om contact met ons op te nemen via info@mypainting.nl of telefonisch op 0031 (6) 215 16 836

Hoe neem ik contact op met MyPainting.nl?

Indien uw vragen nog niet zijn beantwoord door deze rubriek Vraag & antwoord of als u opmerkingen heeft kunt u ons op de volgende manieren bereiken:

1. Vul het contact formulier in (reactie binnen 1 werkdag)

2. Stuur een e-mail naar info@mypainting.nl (reactie binnen 1 werkdag)

3. Bel ons op telefoonnummer 0031 (6)215 16 836 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur)

4. Stuur een brief naar:

MyPainting.nl
T.a.v. Klantenservice
Jeltewei 114
8622 XV Hommerts (SNEEK)

Vermeld altijd uw naam en contactgegevens zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden!