easy-webshop-headder

    Al 12 jaar dé meester in opspannen en verkoop van schilderijen!
    Tel: 06-21516836

E-mail

Contact » Collectie Valencia

Collectie Valencia

Collectie Valencia Is het zusje van de collectie Catalonie......spelen met kleuren......
 dat kunnen de kunstenaars die deze collectie hebben samengesteld.
 Alle vormen zijn vertegenwoordigd.

Kleurrijke, vrolijke en abstracte schilderijen online bestellen of direct uit voorraad te koop. We kunnen elk schilderij in opdracht maken. Ook bijzondere opdrachten voor bedrijf, hotel inrichting of extreem grote schilderijen kunnen we maken

Kwaliteit
De schilderijen van MyPainting.nl zijn allen met hoogwaardige materialen vervaardigd. De ontwerpen zijn speciaal voor MyPainting.nl samengesteld.
Ieder ontwerp wordt door een ervaren schilder met olieverf op een canvas doek geschilderd. Vervolgens worden de doeken op spieramen (frames) opgespannen. Doordat dit alles op zeer zorgvuldige wijze met de hand wordt gedaan is ieder schilderij uniek en van top kwaliteit!
Olieverftechniek
Olieverf is een verfsoort die veel in de schilderkunst wordt gebruikt. Het is een zeer veelzijdige verfsoort, waarmee zowel dekkend als transparant gewerkt kan worden.
De verf kan in dunne gladde lagen worden aangebracht, maar er kunnen ook sterke effecten bereikt worden als de verf met volume wordt aangebracht, zodat de verfstreken zichtbaar blijven.
In extreme vorm wordt de impastotechniek gebruikt. Een speciaal gebruik van olieverf is het marmeren. Olieverf is een mengsel van pigment in de vorm van een zeer fijn poeder en een plantaardige olie, meestal lijnolie. Lijnolie wordt gewonnen door het uitpersen van lijnzaad, de zaden van vlas. De vlasplant wordt ook gebruikt in de schilderkunst voor het linnen van het schildersdoek.
Webshop gemaakt met EasyWebshop